Tuesday, September 18, 2012

Jalgpalli koolituse jätkuks


Lugupeetud kehalise kasvatuse õpetaja

Peale suvist jalgpalli suursündmust (U-19 EM-finaalturniir) on noorte tippjalgpall Tallinnas tagasi. Algamas on uus jaht U-19 Euroopa meistri tiitlile ning seekord võistlevad selle nimel noored jalgpallurid, kes sündinud 1994. aastal või hiljem.
Tallinnas toimub nelja meeskonna osavõtul U-19 EM-valikturniir, kus Eesti noorte vastasteks on Inglismaa, Ukraina ja Fääri saarte esindused. Kindlasti tõusevad nendest koondistest peagi esile uued jalgpallitähed, loodetavasti suudavad aga meie tulevikutegijadki end heast küljest näidata ja edasipääsu nimel võidelda.
Eesti U-19 jalgpallikoondis kutsub teie klubi noori staadionitele endale ja teistele kaasa elama! Nädala jooksul peetakse kokku kolm kohtumist ning olete oodatud noori sinisärke toetama!

Turniiri ajakava:
Kolmapäev, 26. september
16.00 Ukraina - Fääri saared, Kadrioru staadion
19.00 Inglismaa - EESTI, A. Le Coq Arena

Reede, 28. september
16.00 Fääri saared - Inglismaa, Kadrioru staadion
19.00 Ukraina - EESTI, A. Le Coq Arena

Esmaspäev, 1. oktoober
16.00 Inglismaa - Ukraina, Kadrioru staadion
16.00 EESTI - Fääri saared, A. Le Coq Arena

Antud turniirile väljastame pääsmed, mis tagavad tasuta sissepääsu kõigile kolmele kohtumisele. Seega tasub peale esimest kohtumist pilet alles hoida, et samuti järgmistele mängudele kaasa elama minna!

Pääsmete tellimiseks tuleb esitada oma kooli piletisoov e-posti aadressile ylli@jalgpall.ee (kontakt: Ülli Jurkatamm, tel 6 117 075). Piletite kättetoimetamine toimub kokkuleppel.

Tule staadionile, toeta Eesti noori ja kingi endale mõnus jalgpallielamus!

No comments:

Post a Comment